Se spune ca traia in Sighisoara un cavaler viteaz, care aparase ani de-a randul localitatea pe vremea pe cand dusmanii erau cata frunza si iarba, iar puternicele ei fortificatii nu se ridicasera inca. Iar cand au inceput acestea a fi cladite, Cavalerul cobora in fiecare seara la poalele Cetatii sa admire mandrele ziduri ce aveau sa apere orasul dupa ce el nu va mai fi.

Pe locul acela se inalta acum Hotel Cavaler, ale carui ferestre privesc cu aceeasi dragoste spre Cetate si imprejurimi, oferindu-ti privelisti de o rara frumusete. Camerele primitoare si pline de rafinament dau ceva in plus ideii de confort, iar restaurantul somptuos te face sa redescoperi placerea de a fi servit cu ospitalitatea legendara si de a te bucura de gustul bogat al bucatelor inspirate din retete vechi traditionale sau din gastronomia internationala.

Calatorule, cand vii in Sighisoara, opreste macar pentru o clipa la Hotel Cavaler. De aici vei vedea intr-o noua lumina Cetatea, confortul gazduirii si savoarea mancarurilor alese!