Daca vrei sa descoperi Sighisoara si imprejurimile ei va propunem urmatoarele modalitati de petrecere a timpului liber:

Petrece un timp de calitate in imprejurimile Sighisoarei:

1.Turul Cetatii Medievale din Sighisoara:
Stiai ca Sighisoara este nu doar locul de nastere al lui Vlad Tepes ci si ultima cetate medievala locuita din Europa dar si un obiectiv istoric inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO? Alege un tur de cetate alaturi de un ghid local pentru a afla istoria si legendele din spatele fiecarei cladiri istorice apartinand celui mai frumos oras din Europa! Click pentru detalii.

2.Comorile ascunse ale Transilvaniei rurale:
Biertan, Richis si Malancrav sunt trei sate sasesti bine conservate, reprezentive pentru zona saxona a Transilvaniei si foarte apreciate de turistii din intreaga lume. Alege aceasta excursie pentru a afla povestea povestea mestesugarilor sasi care au construit singurele biserici fortificate din lume. Click pentru detalii.

3.Pe urmele Printului Charles:
Ofera-ti o zi de neuitat alaturi de un ghid local care te va ajuta sa descoperi nu doar satele preferarate ale Printului Charles incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO, Viscri si Saschiz dar si oamenii, traditiile si mestesugurile bine pastrate care au cucerit Casa Regala a Marii Britanii. Click pentru detalii.

4.Platoul Breite – comoara naturala de langa Sighisoara
Incarca-ti bateriile explorand o rezervatie naturala de stejari multiseculari care isi are originile intr-o padure modificata acum aproape 800 de ani de catre saxonii colonizati aici din centrul Europei in secolul al XII-lea. Descopera energia unui platou de 133ha cu peste 600 de stejari seculari cu varste cuprinse intre 400 si 850 de ani. Click pentru detalii.